ZAO essence of nature Make-up

Beautysalon Kíma werkt met, en verkoopt, de hypo-allergene make-up van ZAO essence of nature.
Waarom? Omdat ZAO 100% natuurlijk is, niet getest is op dieren en navulbaar is. Goed voor je huid, het milieu en je portemonnee.

zao-productenOntdek ZAO make-up, een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld*, verrijkt met actieve organische ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe. * m.u.v. nagellak

Innovatief en natuurlijk
We zijn er allemaal van overtuigd dat een natuurlijk gecertificeerd make-up merk ook gebruikt moet maken van een natuurlijke verpakking. Zao ontdekte bamboe, en viel voor zijn elegantie en moderne uitstraling. Alle bomen slaan CO2 op. De uitzonderlijk snelle groei van bamboe zorgt ervoor dat koolstof wordt opgeslagen gedurende zijn hele leven. Omdat het dient als koolstofopslag, geeft het ZAO de kans om de cologische footprint te verkleinen, maar zelfs om een negatieve ecologische voetafdruk te krijgen. Met andere woorden: Ecologisch pure winst.

Navulbaar en duurzaam
Met dank aan een simpel en innovatief systeem, zijn haast alle producten navulbaar. Duurzaam voor je portemonnee: de navullingen kosten minder. En voor het milieu: gebruik van duurzame verpakkingen. Hierdoor kun je je creativiteit laten gaan met het afwisselen van diverse kleuren uit het rijke assortiment. Probeer en wissel de verschillende kleuren af. De bamboe producten zitten allemaal in een katoenen zakje, dit maakt ze nog duurzamer. De verpakkingen kunnen eindeloos gebruikt worden, refill na refill na refill…
Niks is makkelijker! Koop de refills en laat je creativiteit gaan!

zao-lipbalmzao-lipstick-refillzao-poederszao-poeder-refill
Huidverzorgende cosmetica
Met als uitgangspunt om een mooie make-up te combineren met verzorging van de huid, heeft ZAO voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten, bijvoorbeeld:
Remineraliserend: bamboestengel poeder met een hoge concentratie van silica (75%), die nodig is voor elasticiteit.
Antibacterieel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid.
Anti vrije radicalen: extract van ginkgo biloba blad, aloë vera, carnauba wax, granaatappelboter en karaté boter. Al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren.

Onderzoek en ethiek
Het laboratorium van ZAO heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren.
Met 100% natuurlijke ingrediënten*.
Met organische en fair trade geteelde ingrediënten.
Alle producten zijn talkvrij, zelfs de poeders.
Niet op dieren getest (noch op de bestanddelen of op de verwerkte producten).
Geen enkel ingredient uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddel.
Geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA etc…
* m.u.v. nagellak

zao-certificaten

zao-refill-certificaat
Zao hypoallergene make-upZao hypo allergene make-up