Tyro

Beautysalon Kíma werkt met, en verkoopt, de producten van Tyro.
Tyro heeft producten voor elke huidtype. Naast de basis producten heeft Tyro ook een Anti-Age lijn, een Mannen lijn en een Purify lijn speciaal voor de Acne huid. Nieuw bij Tyro zijn de NCPi producten, waarbij de huid verzorgd wordt van buitenaf en van binnenuit tegelijkertijd.
Voor elk huidtype en elk gewenst resultaat genoeg keuze.

Grondlegger TyroTyro anti Age producten
Dr. A. Molenaar, een international bekend plastisch chirurg, legde de basis voor Tyro met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder. De ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Hij heeft veel gewerkt met patiënten met brandwonden en heeft zodoende veel huistransplantaties gedaan. Als eerste ontwikkelde hij producten ter bevordering van de genezing van brandwonden. Daarna heeft hij, op aanvraag, de stap gezet naar het ontwikkelen van andere producten. Transplantatiehuid werd bewaard in zout en water, in alle producten van de basislijn zit een beetje zout toegevoegd.

Tyro productenInmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar geavanceerde huidverzorgings-
producten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen.

Tyro’s filosofie
De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.
Daarom heeft Tyro, naast producten die uw huid van de buitenkant verzorgen (Cosmeceuticals) ook krachtige huidverbeterende supplementen (Nutraceuticals) voor een heilzame voeding van uw huid van binnenuit. Een geavanceerd en wetenschappelijk bewezen systeem met effectieve natuurlijke bestanddelen. Uw huid kan zichzelf weer optimaal herstellen, vernieuwen en beschermen.

ty5050_tyro-orac-10-000-superfood-30-capsty5060_tyro-supreme-anti-age-30-capsty5070_tyro-ultimate-purifying-30-caps

Ontdek hoe u het mooiste in uzelf naar boven brengt. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde en egale huid. Met TYRO creëert u de perfecte huid.