Lichaamsmassage

Rugmassage
€ 31.25
0:30 uur
Meer informatie
Rug, nek en schouder
Totale lichaamsmassage
€ 52.25
0:30 uur
Meer informatie
Rug, nek, schouders, benen en voeten

Beautysalon Kíma maakt voor de lichaamsmassages gebruik van de massage oliën van De Oliebaron. Deze massage oliën zijn op basis van zoete amandel olie, soms gecombineerd met argan olie, welke verzorgend zijn voor de huid.
De massage olie wordt verwarmd voor gebruik.
In de mix oliën, te gebruiken voor de lichaamsmassage, zitten essentiële oliën verwerkt.

Wist u dat u bij Beautysalon Kíma zelf uw olie voor uw lichaamsmassage uit mag kiezen?
U hebt de keuze uit:

Zoete Amandelolie
Meer informatie
Een verzachtende en voedende olie die geschikt is voor alle huidtypen, maar vooral voor de droge, oudere en baby huid heel geschikt is. Hier zit verder niks aan toegevoegd, en is een neutrale olie.
Druivenpit Massage Olie
Meer informatie
Druivenpit olie word in veel wellness locatie`s gebruikt als basis massage olie omdat deze in de huid trekt en niet vet blijft Druivenpit olie reguleert het eigen vet en vochtgehalte van de huid, anti verouderings effect.
Druivenpit Massage olie is een natuurlijke reukloze Massageolie.
Ontspannings Massage Olie
Meer informatie
In deze mix van amandel, argan en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: lavendel, rosalina, geranium en sandelhout-west.
Deze essence schenk innerlijke rust en tevredenheid bij mensen die geestelijk uitgeput zijn of een zwakke constitutie hebben. En werkt zeer ontspannend.
Ook heel goed te gebruiken als ondersteuning voor bij het slapen gaan.
Balinese Kokos Massage Olie
Meer informatie
Deze mix van amandel en argan olie ruikt naar heerlijke zoete Balinese kokos.
Zomerfris Massage Olie
Meer informatie
In deze mix van amandel olie en argan olie zitten essentiële oliën van citrusvruchten en pepermunt verwerkt.
Wintermix Massage Olie
Meer informatie
In deze mix van amandel en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den en pepermunt.
Een heerlijke geur die hoort bij een koud winteravond, het lichaam verwarmt en onze geest verblijdt. De geur geeft een warm onthaal.
De essence heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou, maar ook bij innerlijke kilte.
Hot Chocolate Massage Olie
Meer informatie
Deze massage olie is gemaakt van o.a. pure cacao en verrijkt met zuivere amandel olie, abrikozen olie, kokosvet, sesam olie, zonnebloemolie en vit E.
Momenteel word de Hot Chocolate Massage de “zoetste verwenning” genoemd sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.  Tevens heeft de cacao-substantie een actieve conserveringsstof – deze zorgt voor vertraging van verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze. Hot Chocolat Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

De massage oliën zijn ook te koop voor thuisgebruik.

Voor de gezichtsmassages wordt standaard Zoete Amandelolie gebruikt, omdat deze vrij is van toevoegingen. Mocht u hier niet tegen kunnen ivm notenallergie, geef dit aan, dan wordt de Druivenpit Massage Olie gebruikt.