Lichaamsmassage

Rugmassage
Rug, nek en schouders
€ 31.250:30 uur
Totale lichaamsmassage
Rug, nek, schouders, benen en voeten
€ 51.751:00 uur

Beautysalon Kíma maakt voor de lichaamsmassages gebruik van de massage oliën van De Oliebaron. Deze massage oliën zijn op basis van zoete amandel olie, soms gecombineerd met argan olie, welke verzorgend zijn voor de huid. De massage olie wordt verwarmd voor gebruik. In de mix oliën zitten essentiële oliën verwerkt.

Wist u dat u bij Beautysalon Kíma zelf uw olie voor uw lichaamsmassage uit mag kiezen?
U hebt de keuze uit:

– Zoete amandelolie: een verzachtende en voedende olie die geschikt is voor alle huidtypen, maar vooral voor de droge, oudere en baby huid heel geschikt is. Hier zit verder niks aan toegevoegd, en is een neutrale olie.

– Ontspannings massage olie: in deze mix van amandel, argan en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: lavendel, rosalina, geranium en sandelhout-west.
Deze essence schenk innerlijke rust en tevredenheid bij mensen die geestelijk uitgeput zijn of een zwakke constitutie hebben. En werkt zeer ontspannend.
Ook heel goed te gebruiken als ondersteuning voor bij het slapen gaan.

Balinese Kokos massage olie: deze mix van amandel en argan olie ruikt naar heerlijke zoete Balinese kokos.

– Zomerfris massage olie: in deze mix van amandel olie en argan olie zitten essentiële oliën van citrusvruchten en pepermunt verwerkt.

– Wintermix massage olie: in deze mix van amandel en jojoba olie zitten de volgende essentiële oliën: kaneel, sinaasappel, kruidnagel, den en pepermunt.
Een heerlijke geur die hoort bij een koud winteravond, het lichaam verwarmt en onze geest verblijdt. De geur geeft een warm onthaal.
De essence heeft een versterkende en verwarmende werking bij kou, maar ook bij innerlijke kilte.

– Hot Chocolate Massage Olie:
deze massage olie is gemaakt van o.a. pure cacao en verrijkt met zuivere amandel olie, abrikozen olie, kokosvet, sesam olie, zonnebloemolie en vit E.
Momenteel word de Hot Chocolate Massage de “zoetste verwenning” genoemd sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na de massage heel prettig voelt.  Tevens heeft de cacao-substantie een actieve conserveringsstof – deze zorgt voor vertraging van verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze. Hot Chocolat Massage is een gecombineerde beauty- en wellness behandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft.

De massage oliën zijn ook te koop voor thuisgebruik.