Dr. Rimpler Zonneproducten

Bij Beautysalon Kíma zijn de Zonneproducten van Dr. Rimpler verkrijgbaar.

Waarom dit merk?

– Vrij van parabenen en minerale oliën
– Vrij van emulgatoren
– Bevat een huidvriendelijk parfum
– Geschikt voor het hele gezin, ook kinderen
– Speciaal getest voor mensen met allergiën en gevoeligheden.
– Plakt niet en smeert makkelijk en snel in.
– Met handige, vastzittende, draaisluiting. Nooit meer je dop kwijt of in het zand.

De producten zijn afgelopen jaar geheel vernieuwd en verder verbeterd.
Hele fijne zonneproducten die de huid, naast bescherming, ook verzorging biedt.

De productlijn bevat naast zonneproducten ook 2 mooie after sun producten, die de huid verkoelen, herstellen en voeden.

Kom, vrijblijvend, een keer langs om de producten zelf te testen en te ervaren.

Nieuw matterend gezichts product!! Sun Age Repair Protection SPF50+

High Protection SPF30     Tube 200 ml
Meer informatie
High Protection SPF-hoog, is een olievrije zonnebrandcrème en is water- en zweetbestendig. Het is makkelijk aan te brengen en laat een aangename zachte, niet plakkerige film op de huid achter. Ook ideaal voor kinderen! De volledige bescherming tegen UVA en UVB stralen, samen met de verzorgende eigenschappen van aloë-extract, biedt een tot 15 keer langer verblijf in de zon dan zonder zonbescherming. Geschikt voor de gevoelige en niet-gebruinde huid. Ook geadviseerd bij baby’s en zwangeren (ivm evt melasma).
€ 19.95 
Medium Protection SPF15     Tube 200 ml
Meer informatie
De Medium Protection SPF 15 is idem aan de High Protection, m.u.v dat het tot 8 keer langer verblijf in de zon biedt dan zonder bescherming tegen de zon. Geschikt voor de lichte, al dan niet gebruinde huid.
€ 18.95
 Protection Xtreme SPF50+

Protection Xtreme SPF50+     Tube 75 ml
Meer informatie
De Protection Xtreme zonnebrandcrème (O/W) met een SPF 50 + biedt zelfs een zeer gevoelige huid maximale bescherming tegen zonlicht. Beschermt tegelijkertijd tegen UV-A- en UV-B-stralen. Ook geschikt voor kleine kinderen en bij sporten. Niet watervast. Niet vet of plakkerig. Ook voor het gelaat.
€ 18.95
SkinProtectionSpray SPF15
Skin Protection Spray SPF15     Sprayflacon 100 ml
Meer informatie
Dit product is een innovatieve 3-in-1 spray; die medium bescherming biedt, de huid verzorgt en nazorg biedt. Een spray met een gemiddelde UVA en UVB bescherming, die een veilig zonnen zonder spijt garandeert voor de licht gebruinde huid. Het voorkomt huidiritaties en houdt een langdurig effect in stand. Het heeft tijdens het zonnen een kalmerende, koelende, hydraterende en herstellende werking.
€ 19.95
 
Sun Age Repair Protection SPF50+     Pompflacon  50 ml
Meer informatie
Beschermende, vetarme, waterdichte en matterende zonbeschermingslotion met extra hoge, betrouwbare UV-breedbandbescherming en volledige lichtbescherming tegen infrarood en blauw licht en met hyaluronzuur. De schadelijke effecten van UV-straling en de vorming van vrije radicalen worden aanzienlijk verminderd, waardoor huidveroudering door licht effectief wordt voorkomen. Volledige lichtbescherming – ook tegen infrarood en blauw licht. Sensationeel gevoel. Vanwege de vetarme basisformule wordt het product vooral aanbevolen voor de vette huid die vatbaar is voor puistjes. Om dezelfde reden is hij ook bij uitstek geschikt voor vakanties in warme en vochtige streken.€ 24.95
 
Face Cream SPF30     Tube 75 ml
Meer informatie
Deze hoogwaardige verzorgende gezichtscrème biedt bescherming, verzorging en herstel, speciaal voor het gezicht en de hals. Kostbare oliën hebben een kalmerende en beschermende werking. Terwijl andere ingrediënten ervoor zorgen dat de natuurlijke collageen aanmaak bewaakt en gestimuleerd zal worden. Hierdoor zal schade door de zon worden vermeden en fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken.
€ 17.95
 
After Sun Balm     Tube 200 ml
Meer informatie
De After Sun Balm is speciaal voor de eisen van een huid die is blootgesteld aan extreme zon. Extreem warme huid of een extra irritatie van de huid zal vermeden worden omdat de balsem vrij is van oliën en emulgatoren. De balsem bevat verkoelende en verfrissende componenten en voedende en herstellende ingrediënten.
€ 16.95
After Sun Mask Deep Repair     Tube 75 ml
Meer informatie
Een speciaal koelmasker, als een cosmetische eerste hulp voor de huid, na overmatige blootstelling aan de zon. Deze voorkomt, door licht veroorzaakte, veroudering van de huid. De samenstelling van actieve kruiden kalmeert, remt ontstekingen en stimuleert de natuurlijke herstelmechanismen. De huid wordt versterkt en zeer soepel en gelijkmatig gemaakt. Garandeert een uitstekende huidtolerantie.
€ 21.95
Sunstick SPF medium SPF25     Stick 4,5 gr
Meer informatie
Sun Stick SPF25 zorgt voor intensieve bescherming van de lippen. Nu met nieuwe formule en verrijkt met waardevolle avocado-olie! Deze diepgaande formule van wassen, natuurlijke oliën en vitamine E verwent en voedt de huid zelfs al tijdens het zonnebad. Zonder minerale olie!€ 9.95